Matte

Sitter på en jävla äckellektion, dock har jag gjort klart allt så jag håller på lite med mobilen. Gör ett inlägg för att jag vet att det har varit jättedålig uppdatering, jag vet inte vrf men jag tycker inte att er är kul att blogga längre :(


Skolan nu

Sticker till skolan nu. Efter skolan är nog med kompisar, men ha en bra dag hörrni, bloggar med senare!


Dagen

Idag efter skolan åkte och jag Malin L hem till Louise, vi snackade lite och så sen pr vi middag och sen åkte jag hem runt 8 och då gjorde jag lite äckliga läxor och sen gick en promenad med min madre.. Och nu har jag gjort mig iordning och så och jag ligger i sängen och kanske sätter på ngn film elr så, men jaja godnatt hörrni, puss.

JAG VILL HA SOMMAR


Sovmorgon

Jag gick upp extra tidigt idag (även fast vi har sovmorgon). Jag fixade mina naglar, men det gick jättefort så jag började gå till skolan när jag var klar. Och nu är jag ute och upptäckte att vi typ börjar om 40 min, åh jag kunde fått 40 minuters mer sovmorgon!
Aja, idag har jag ingen träning så jag kommer nog vara lite med kompisar!


Träning

Träningen gick väl bra, vi sprang och sen ja spelade vi innebandy helt enkelt..
Förlåt att jag bara lägger ut egobilder, jag ska sluta med det, till och med mina kompisar säger att jag lägger ur för många så...
Min sista egobild...(oseriös oxå, CP HAND)


Soulmate

ÄLSKAR DIG VÄRLDENS BÄSTA!

Superfuuul på mig(oseriös)


Skuuuuulan

Är i skolan nu och vi har håltimme, så vi taggar lite till JB konserten och sjunger lite och så.. Slutar snart och då tror jag att jag ska vara med några kompisar och senare har jag träning med fys. Kanske sover med någon ikväll för jag har sovmorgon imorrn, yeah!
Oseriös...


Till Malin

Sticker till Malin A nu med Emma, sen kanske Malin, Maria och Felicia kommer senare. Vet inte hur det kommer bli...
Ja, vi var iaf på kräftskiva igår och min granne gjorde en fin frisyr på mig igen så nu har jag lockigt hår! Gillar det faktiskt!
Bloggar nog senare idag


Innebandyträning

Sticker på innebandyträning nu.
När jag kommer hem gör jag mig iordning och åker till Malin och träffar några sen sover jag nog hos ngn oxå.
Bloggar kanske senare..


Rubrik

Kom hem från Felicia för inte så länge sen. Jag, Malin, Maria och Felicia kollade på Mean Gils och myste. Tänkte ut och springa med några tjejer i klassen men nu regnar det så jag tror inte att det blir av, synd faktiskt! Ikväll vet jag inte vad jag gör. Kommer nog göra lite läxor och kanske vara med några kompisar.

Förlåt för att jag bara lägger upp egobilder...


Hellooooo

Hej på er!
Sitter och håller på lite med mobilen och har ganska tråkigt... Jaja, idag har jag iaf varit med två kompisar, Linnea och Elin. Det var supermysigt, vi gjorde lite pannkakor och pratade lite. Men åååååååååhhh vad jag hatar skolan, JAG VILL HA SOMMARLOV! Ja, nu vet ni det. Gud vilket onödigt inlägg med ful bild oxå...


Börjar blogga igen

Förlåt för dålig uppdatering, igen. Jag har bara inte haft lust nu sista tiden på sommarlovet. Men nu ska jag blogga som vanligt igen.
Just nu är jag iaf i skolan, andra dagen. Och idag ska vi fotograferas, efter skolan ska jag nog vara med några kompisar, sen på kvällen är det någon brännbollsgrej med klassen.


Ang danslägret

Ja, som ni har märkt så har jag inte bloggat på hela veckan med det beror på danslägret jag är på nu i veckan. Jag kommer hem klockan halv 5 varje dag och då är jag med kompisar osv så jag har inte bloggat, förlåt! Ska försöka blogga mer nu men jag har en dag till på danslägret imorrn och då kanske jag inte bloggar, ska försöka. Ha det så bra tills vi ses, puss!


Gråtparty

Åkte till Emma efter maten med Malin, Lollo och Felicia. Vi kollade på The Last Song och herregud vad vi grät... Jag såg ut som en monster, seriöst! Jaja, jag tror faktiskt att jag går och lägger mig snart, om jag inte har berättat det så ska jag vara på ett dansläger hela den här veckan. Tror jag har berättar de här men skit i det. Kommer iaf inte vara så bra uppdatering på dagarna men jag lovar att blogga på kvällarna!


Såjävlaklantig

Åh, jag, Malin L, Emma, och Belle va i Täby idag och jag köpte kläder för typ 300 hundra kronor och sen när jag kommer hem hittar jag inte min påse med kläder i så jag har antagligen glömt dom i Täby. Fan, jag ska vara så klantig hela tiden...!


Åker till Alva nu

Sticker till Alva nu och äter middag där. Såhär ser outfiten ut för ikväll (sminkar mig hos Alva)


Tennis jao

Snart åker hela familjen till en tennisgrej med Alvas familj och några andra familjer, vi spelar tennis på dagen och på kvällen åker vi hem till Alva och äter middag där. Kommer nog bli mysigt! Nu städar jag mitt rum lite och byter om. Åker om ungefär 45 minuter. Så det kommer inte bli jättemycket uppdatering på dagen tyvärr. Men jag slänger in något inlägg ibland.


Förlåt, igen!

Åh jag hatar att säga alla himla anledningar vrf jag inte har bloggat. Men iförgår vad jag med mina kompisar och sov över tills igår. Jättekul och mysigt och min kompis gjorde jättefina frisyrer på mig! Och senare igår åkte vi till landet och sov där tills igår så vi kom hem för ngn timma sen elr så. Ikväll ska jag nog vara med min granne. Men bloggare mer senare ikväll. Ha det så bra!


Hej fina läsare

Idag vaknade jag runt 11 sen gjorde jag mig iordning och stack till Anna där Pauo, Anna, Anna, Anna och Alva va så vi åkte till en mysig äng och bara pratade lite om ganska pinsamma grejer, haha har inte skrattat så mycket på typ hela sommaren! Jättekul iaf, sen åkte vi hem till Anna och spelade lite kort och nu är jag hemma och ska vara med en annan kompis, vi får se vad vi gör.


Tråk

Vaknade vid halv 12 imorse och år frukost och blabla och nu har jag nyss ätit lunch och sitter här i soffan och kollar på reklam, går inte att ha tråkigare. Ikväll ska jag ut och springa igen, jag ska springa varje dag tills jag börjar skolan igen har jag bestämt.


Springa

Kom nyss hem efter att varit ute och sprungit. Sprang lika långt idag, så himla skönt. Ett tips till er alla är att springa på kvällen, så himla perfekt temperatur. Nu ska jag iaf äta lite frukt och en knäckemacka, tönt som skriver det men har inget annat att skriva om..


Pressar ännu mer

Efter stranden gick jag ut på trädgården och solade ännu mer, jag ska fan bli skit brun! Lyssnade på lite musik i mina nya hörlurar, väldigt ful i dom men dom är iaf grymma.


Stranden

Tidigare idag åkte vi till en supermydig strand i Vaxholm och Alva följde med. Supermysigt verkligen med soligt och varmt i vattnet. Kom hem nu för typ en timme sen.


Joggingtur

Stack ut och sprang vid halv 10. Så himla skönt väder på kvällarna! Kändes jättebra, sprang runt 4 kilometer så nu känns det bra efteråt, älskar känslan efter! Så nu har jag duschat och gör typ ingenting.. Jaja, men bloggar mer imorrn hörrni. //E M I L I A <3 Osminkad och röd som en tomat, såååå ful


FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT

Så ledsen att jag inte har bloggat hörrni och nu kommer mina anledningar, haha nejmen i söndags åkte jag till västkusten, Tanum Strand heter det, ligger nära Fjällbacka. Och där hade jag inget internet. Jaja, var där med familjen iaf.. Inte så bra väder, kallt och blåsigt. Kom hem nu för typ en halvtimme sen och typ ingen är hemma :'( //E M I L I A <3


RSS 2.0